trusa_paris_collectionPaleta de machiaj PARISAX Collection este must have-ul acestei primaveri. PARISAX PROFESSIONAL aduce pe piata noua paleta de machiaj din colectia PARISAX. Noua trusa de machiaj contine produse cosmetice profesionale, de calitate, create special pentru a facilita arta machiajului.

Paleta de machiaj Parisax Collection contine principalele produse cosmetice pe care le folosim zi de zi pentru un machiaj natural de invidiat: farduri de ochi, blush-uri, pudra de fata, gloss-uri. In aceasta trusa de machiaj veti regasi o gama completa de 10 farduri de pleoape sidefate in nuante variate de ecru, gri, bleu, violet, rose pal. Aceasta gama de farduri, foarte bogata in pigmenti, poate fi utilizata cu usurinta pentru a se obtine un rezultat luminos si intens. Textura fardurilor de ochi permite o acoperire uniforma si o aderenta perfecta a pigmentiolor pe piele.

Blush-ul si pudra pentru fata sunt produsele cosmetice indispensabile unei truse de machiaj. Paleta de machiaj PARISAX Collection cuprinde un fard de obraz cu o textura suava si fina ce permite o aplicare usoara pe inaltimea pometilor. Pudra compacta pentru fata se poate utiliza prin aplicarea peste fondul de ten sau peste intreg machiajul in vederea unei mai bune fixari a fardurilor de pleoape. Aceasta pudra este lipsita de orice agent sidefat, fiind recomandata pentru reimprospatarea machiajului de-a lungul zilei.

Pentru machiajul buzelor paleta de machiaj PARISAX Collection va ofera un gloss stralucitor in nuante de brun rose. Bogat in sidef, acest gloss lumineaza, coloreaza buzele si aduce o stralucire perlata. Stralucirea pe care acest gloss o ofera buzelor confera o tenta senzuala machiajului.

Pentru a facilita aplicarea produselor cosmetice PARISAX PROFESSIONAL, in interiorul paletei de machiaj veti regasi o oglinda, 2 aplicatoare pentru fardul de ochi si o mini-pensula speciala pentru aplicarea pudrei si a blush-ului.

Design-ul inovativ al paletei de machiaj PARISAX Collection permite o compartimentare eficienta a produselor cosmetice si a accesoriilor pentru machiaj, fiind totodata cadoul perfect.