kit_machiaj_starterPARISAX PROFESSIONAL vine in intampinarea dumneavoastra cu unul dintre cele 5 kit-uri de machiaj profesionale create special pentru make-up artisti: kit-ul Starter.

Acest set complex contine produse profesionale de machiaj, de calitate superioara, atent selectionate si regasite intr-un beautycase compartimentat cu design atragator, ce va da posibilitatea de a transporta cu usurinta toate produsele cosmetice profesionale de care aveti nevoie.

PARISAX PROFESSIONAL a creat kit-ul de machiaj profesional Starter anticipand nevoile make-up artistilor si luand in calcul asteptarile clientilor. Acest kit profesional este ideal pentru cei care sunt la inceput de drum.

Pentru machiajul ochilor kit-ul de machiaj professional Starter va pune la dispozitie o paleta de 6 farduri de pleoape cu tonuri calde si o paleta de 6 farduri de pleoape in tonuri reci. Aveti posibilitatea de a va crea propriile palate de culori prin alegerea fardurilor de ochi preferate din gama PARISAX PROFESSIONAL, fie ele mate sau sidefate. De asmenea kit-ul Starter contine si un fard de pleoape din gama Star Powder, un produs magnific si ultraperformant, ce lumineaza pleoapa, disponibil in diferite nuante.

Pentru conturul ochilor va punem la dispozitie doua creioane de pleoape clasice ce ofera un efect onctuos si durabil si un eyeliner compact ideal pentru machiajul ochilor. In kit veti un rimel usor de aplicat, cu o textura bogata ce improspateaza genele si ofera un efect natural, fara gene lipite.

Din gama produselor PARISAX PROFESSIONAL dedicate machiajului tenului, kit-ul de machiaj profesional Starter cuprinde o baza de machiaj neutra, o pudra pulbere, un fond de ten fluid fara parabeni, un fond de ten crema si un corector crema. Nuantele acestor produse pot fi alese de dumneavoastra. Aceste produse se remarca prin pigmentii atenti selectionati pentru o acoperire uniforma a imperfectiunilor tenului.

Kit-ul Starter cuprinde 2 creioane contur buze si o paleta alcatuita din 5 nuante de ruj, ce va ajuta in realizarea machiajului buzelor. Melanj subtil de gloss si ruj, aceste palete contin tonuri variate ce se armonizeaza perfect cu machiajul. Cu efecte de sidef, vinil, rujurile sunt usor de aplicat cu ajutorul pensulei regasita in paleta.

Kit-ul de machiaj profesional Starter de la PARISAX PROFESSIONAL inglobeaza toate produsele cosmetice necesare pentru obtinerea unui look perfect. Urmarind principiul "calitate fara compromisuri", cosmeticele profesionale pentru machiaj PARISAX PROFESSIONAL, va vor ajuta cu siguranta sa realizati un machiaj profesional de invidiat.