farduri_PARISAXMachiajul este pasiunea care combina talentul, experienta, creativitatea si nu in ultimul rand produsele profesionale utilizate. Machiajul este vibratia unei culori, sclipirea unui sidef.

Gama fardurilor de ochi PARISAX PROFESSIONAL este disponibila in 2 variante: mate, pentru un machiaj natural de zi si sidefate pentru unul sofisticat de seara. Aceasta gama de farduri profesionale, bogata in pigmenti, sunt recunscute pentru gradul ridicat de acoperire, oferind o aderenta perfecta pe piele pentru un machiaj ingrijit si de lunga durata.

Paleta cromatica este una variata pornind de la nuante de ros pal, ros californian, galben, orange, mandarine si pana la tonuri reci de gri, maro, violet sau albastru. Nuante pastelate si intensitatea cromatica dau privirii luminozitate si adancime privirii.

Fardurile de ochi profesionale mate PARISAX PROFESSIONAL au o textura fina, care se fixeaza usor pe pleoapa. Puteti folosi fardurile de ochi atat uscate pentru a se obtine un rezultat luminos, cat si umed pentru un rezultat intens si sofisticat. Fardurile uscate trebuie sa fie utilizate pe pleoapa curata, dupa aplicarea fondului de ten si a anticearcanului. Aceste farduri profesionale pot fi aplicate cu usurinta in unghiurile interne ale ochilor. Pentru a evita totusi depozitele nedorite, utilizati un betigas cosmetic pentru a sterge surplusul si reaplicati dupa aceea un strat de anticearcan si pudra pe machiajul dumneavoastra.

Fardurile de ochi profesionale PARISAX PROFESSIONAL in nuante sidefate ofera un look perfect. Textura lor bogata in sidef, intensifica culoarea si reflexiile. Foarte usor de folosit aceste farduri de pleoape sidefate revin la moda in anul 2012. Utilizate peste o baza de machiaj hidratanta PARISAX PROFESSIONAL, fardurile de ochi profesionale ofera o tinuta excelenta si scanteietoare.

trusa_farduri_tonuri_caldeToata gama de farduri de ochi profesionale PARISAX PRFESSIONAL garanteaza o aplicare facila pentru un machiaj natural, sofisticat sau modern, in functie de dorintele dumneavoastra. Puteti alege intre paletele cu nuante de culori pre-selectionate in tonuri calde, reci, sau mixte, si paletele vide din piele neagra cu design special croco. PARISAX PROFESSIONAL va ofera posibilitatea sa alegeti intre numeroasele nuante de farduri mate si sidefate si sa va creati propria paleta de culori in functie de preferinte. Puteti avea la dumneavoastra acasa propriul salon de infrumusetare!