paleta_ruj_pro_nr4Culorile intense pentru machiajul buzelor revin la moda vara aceasta. Rujurile profesionale PARISAX PROFESSIONAL aduc in trend culori irezistibile de corai, rosu sau roz metalic. Completeaza look-ul prin aplicarea unui ruj de calitate in culori deschise pentru un machiaj de zi sau in culori mai intense pentru un machiaj de seara.

In gama pentru machiajul buzelor de la PARISAX PROFESSIONAL veti gasi toate produsele cosmetice profesionale necesare pentru a obtine buze senzuale, fie ca doriti un machiaj discret sau unul provocator.

Paleta de rujuri PRO contine 18 nuante ideale pentru un machiaj profesional. Cu o textura cremoasa, usor de aplicat, rujurile profesionale PARISAX PROFESSIONAL rezista pe buze o perioada indelungata de timp. In tonuri mate si sidefate, culoarea intensa se potriveste perfect cu personalitatea ta.

Pentru a avea buze perfect echilibrate este necesara o pregatire a buzelor. Profesionistii in domeniul frumusetii aplica inaintea rujului un strat subtire de fond de ten. Acest lucru va garanta o aderenta mult mai buna a rujului pe buze. Conturarea buzelor este la fel de importanta. Folositi un creion contur de buze semipermanent PARISAX PROFESSIONAL pentru a trasa conturul buzelor. Aplicati rujul cu ajutorul pensulei speciale nr. 23. Dupa aplicarea rujului, cu un servetel de hartie, tamponati buzele pentru a prelua tot surplusul, apoi reaplicati un strat de ruj pentru o durata mai indelungata si un efect mai intens.