fond de ten camuflajFondul de ten este produsul cosmetic cel mai des folosit de catre femei. Consumatorii merita sa primeasca un produs de calitate! PARISAX PROFESSIONAL este marca care intelege si respecta feminitatea si totodata ofera calitate la un pret exceptional!

Cu o textura cremoasa, fara parabeni, si imbogatita cu ulei vegetal si agenti active antirid, noile fonduri de ten camuflaj au fost create special pentru a acoperi toate imperfectiunile nedorite ale tenului. Foarte usor de aplicat datorita conceptului de stick, noul fond de ten compact stick ofera un aspect natural uniform.

Hidratant si cu efect de durata, noile fonduri de ten stick PARISAX PROFESSIONAL acopera imperfectiunile tenului, fara sa incarce sau sa creeze senzatia nedorita de machiaj – masca!

Machiajul professional al tenului devine de astazi mult mai usor de realizat. Noul fond de ten camuflaj este un produs profesional care poate fi utilizat cu success pentru toate tipurile de machiaj. Se prezinta sub forma unui baton stick cremos care permite realizarea unui machiaj perfect in timp record. Textura sa de o finite extraordinara este asociata cu pigmenti speciali selectionati pentru a acoperi imperfectiunile tenului, dar care confera totodata un efect de naturalete.

Agentii activi anti-rid fac din noul fond de ten stick PARISAX PROFESSIONAL alegerea perfecta a produsului cosmetic cel mai des folosit. Acest fond de ten compact este ideal si pentru tenurile cu exces de sebum sau cu probleme. Puterea de acoperire este mare, fiind o alternativa excelenta datorita finisajului uniform care nu necesita retusul realizat cu pudra pulbere.

Noua gama de fonduri de ten stick profesionale este disponibila in 7 nuante naturale.

Continut: 18 g.

fond de ten stick