gene bahia PARISAX PROFESSIONALSe spune ca ochii sunt poarta sufletului...asadar ochii sunt foarte importanti atat estetic cat si relational. Insa, ca sa ai cei mai frumosi ochi nu e simplu si depinde de mai multi factori:culoarea ochilor, forma lor si nu in ultimul rand de genele, ele fiind cele care dau mister si profunzime privirii .

Imaginati-va gene lungi si stralucitoare...O data aplicate, acestea va vor pune in evidentia frumusetea intr-un mod natural, fie noaptea, fie ziua fara a va afecta genele naturale!

gene false strass multicolorCu strass-uri sau pene, impletite sau clasice gama de gene PARISAX PROFESSIONAL a fost creata special pentru femeile cu atitudine. Aveti un eveniment special la care doriti sa fiti invidiata? PARISAX PROFESSIONAL va ofera posibilitatea sa alegeti din gama genelor fantezie, pe cele preferate.gene false franjuri groase

Inovate si revolutionare, genele ofera posibilitatea schimbarii fizionomiei, redandu-le densitatea, volumul, lungimea si gratia; toate acestea pastrand aspectul natural datorita dimensinilor diferite: lungi, medii, scurte.

Aparenta naturala si senzatie placuta

O data aplicate genele PARISAX PROFESSIONAL nu se deosebesc de genele dumneavoastra naturale. Fiecare geana a fost conceputa astfel incat sa para o geana naturala.

In ce consta?

Se aplica, cu ajutorul unui lipici special. Aditivul nu este toxic, nu afecteaza ochii si nici macar genele natuarale. Nu sunt incomode si va obisnuiti imediat cu ele. gene false bleu verdeIn timpul aplicarii nu exista nici un fel de disconfort sau durere, dimpotriva va relaxati. Culoarea poate fi aleasa dupa gustul fiecaruia, putand sa se aplice si strasuri.

In cazul in care doriti sa renuntati la ele se pot inlatura cu un dizolvant special. Insa, odata ce le-ati incercat nu veti putea sa mai renuntati la ele.

gene false pene negre verziConstatare: dupa aplicarea extensiilor de gene nu veti inceta sa va admirati in oglinda!