Tratamente pentru unghii

Tratamentele pentru unghii de la Parisax Professional sunt create special pentru a protejeaza, a reda si a mentine sanatatea unghiilor dumneavoastra, pentru ca acestea sa luceasca de frumusete si sanatate. Fie ca vorbim despre tratamente reparatoare pentru unghii, sau despre lotiunea emolienta pentru cuticule aceste produse profesionale sunt indispensabile din trusa dumneavoastra de manichiura.


Selecteaza dupa:

Activator de uscare oja


Activatorul de uscare al ojei de la Parisax Professioal este un lac accelerator care ajuta la uscarea rapida a ojei de pe unghii. 

Lac de unghii anti-striatii


Lac de unghii anti-striatii de la Parisax Professional este coceput special pentru a netezi suprafata unghiei. 

Lac de unghii fixator cu reflexii si paiete


Lac de unghii fixator cu reflexii si paiete de la Parisax Professional protejeaza, reda si mentine sanatatea unghiilor dumneavoastra, pentru ca acestea sa luceasca de frumusete si sanatate. 

Lac de unghii reparator


Lacul de unghii reparator de la Parisax Professional protejeaza, reda si mentine sanatatea unghiilor dumneavoastra, pentru ca acestea sa luceasca de frumusete si sanatate. 

Lotiune emolienta pentru cuticule


Lotiune emolienta de la Parisax Professional este un ulei special conceput pentru a reda si pastra sanatatea unghiilor dumneavoastra. Inmoaie cuticulele astfel incat acestea vor putea fi indepartate ulterior. 

Tratament intaritor pentru unghii cu vitamine


Tratamentul intaritor cu vitamine de la Parisax Professional reda si mentine sanatatea unghiilor dumneavoastra. 

Ulei pentru cuticule


Uleiul de cuticule de la Parisax Professional este un ulei special conceput pentru a reda si pastra sanatatea unghiilor dumneavoastra, oferind in acelasi timp o uscare rapida a ojei pe unghii. 


Profesionistii care activeaza in domeniul infrumusetarii beneficiaza de preturi speciale.

 

Catalog Parisax Professional

Newsletter

Abonati-va la Promotiile si Ofertele Speciale PARISAX Professional