Acuarele mate (farduri lichide)

Acuarelele de la Parisax Professional sunt adaptate pentru lucrul precis cu pensula. Aceste farduri lichide, foarte concentrate, pot fi aplicate direct pe pielea nemachiata sau peste un strat de fond de ten fara a exista pericolul de amestecare a culorilor. Textura catifelata a acestui fard lichid permite realizarea unui machiaj fantezie, oferind nuante irezistibile si luminoase pleoapelor dumneavoastra. Aceste acuarele mate de la Parisax Professional se regasesc intr-o gama variata de culori.


Selecteaza dupa:

Acuarele Standard Blanc


Acuarelele standard Blanc de la Parisax Professional sunt special create pentru un machiaj artistic profesional deosebit. 

Acuarele Standard Bleu Marine


Acuarelele standard Bleu Marine de la Parisax Professional sunt special create pentru un machiaj artistic profesional deosebit. 

Acuarele Standard Jaune


Acuarelele standard Jaune de la Parisax Professional sunt special create pentru un machiaj artistic profesional deosebit. 

Acuarele Standard Marron


Acuarelele standard Marron de la Parisax Professional sunt special create pentru un machiaj artistic profesional deosebit. 

Acuarele Standard Noir


Acuarelele standard Noir de la Parisax Professional sunt special create pentru un machiaj artistic profesional deosebit. 

Acuarele Standard Rose


Acuarelele standard Rose de la Parisax Professional sunt special create pentru un machiaj artistic profesional deosebit. 

Acuarele Standard Rouge


Acuarelele standard Rouge de la Parisax Professional sunt special create pentru un machiaj artistic profesional deosebit. 

Acuarele Standard Turquoise


Acuarelele standard Turquoise de la Parisax Professional sunt special create pentru un machiaj artistic profesional deosebit. 

Acuarele Standard Vert


Acuarelele standard Vert de la Parisax Professional sunt special create pentru un machiaj artistic profesional deosebit. 

Acuarele Standard Violet


Acuarelele standard Violet de la Parisax Professional sunt special create pentru un machiaj artistic profesional deosebit. 


Profesionistii care activeaza in domeniul infrumusetarii beneficiaza de preturi speciale.

 

Catalog Parisax Professional

Newsletter

Abonati-va la Promotiile si Ofertele Speciale PARISAX Professional