Creioane de buze semipermanente

Parisax Professional va ofera o colectie de 5 creioane semipermanente pentru conturul buzelor, in totalitate rezistente la apa, pentru un aspect perfect care dureaza 12 ore. Gratie minei sale concentrate, acest creion ofera un rezultat precis, un efect onctuos si durabil. Textura sa neteda si alunecoasa respecta forma curba a buzelor. Varful foarte fin permite chiar si neinitiatilor sa traseze o linie subtire.


Selecteaza dupa:

Creion de buze semipermanent Cassis


Creion de buze semipermanent Cassis dotat cu un varf foarte fin, permitand desenul precis al conturului buzelor. Acest creion semipermanent are o rezistenta speciala la apa si caldura. 

Creion de buze semipermanent Framboise


Creion de buze semipermanent Framboise dotat cu un varf foarte fin, permitand desenul precis al conturului buzelor. Acest creion semipermanent are o rezistenta speciala la apa si caldura. 

Creion de buze semipermanent Nude


Creion de buze semipermanent Nude dotat cu un varf foarte fin, permitand desenul precis al conturului buzelor. Acest creion semipermanent are o rezistenta speciala la apa si caldura. 

Creion de buze semipermanent Rouge


Creion de buze semipermanent Rouge dotat cu un varf foarte fin, permitand desenul precis al conturului buzelor. Acest creion semipermanent are o rezistenta speciala la apa si caldura. 

Creion de buze semipermanent Terre de Sienne


Creion de buze semipermanent Terre de Sienne dotat cu un varf foarte fin, permitand desenul precis al conturului buzelor. Acest creion semipermanent are o rezistenta speciala la apa si caldura. 


Profesionistii care activeaza in domeniul infrumusetarii beneficiaza de preturi speciale.

 

Catalog Parisax Professional

Newsletter

Abonati-va la Promotiile si Ofertele Speciale PARISAX Professional