Creioane de buze

Parisax Professional va ofera o colectie de 8 creioane pentru conturul buzelor, in totalitate rezistente la apa, pentru un aspect perfect care dureaza 12 ore. Gratie minei sale concentrate, acest creion ofera un rezultat precis, un efect onctuos si durabil. Textura sa neteda si alunecoasa respecta forma curba a buzelor. Varful foarte fin permite chiar si neinitiatilor sa traseze o linie subtire. Puteti alege dintr-o gama variata de culori: corai, maro, pamantiu, pruna, roz, rosu sau bej natural.


Selecteaza dupa:

Creion de buze Corail


Datorita minei sale concentrate, creionul de buze Corail de la Parisax Professional ofera rezultate precise si un efect onctuos si durabil. Textura sa speciala respecta forma naturala a buzelor. 

Creion de buze Marron


Datorita minei sale concentrate, creionul de buze Marron de la Parisax Professional ofera rezultate precise si un efect onctuos si durabil. Textura sa speciala respecta forma naturala a buzelor. 

Creion de buze Nude


Datorita minei sale concentrate, creionul de buze Nude de la Parisax Professional ofera rezultate precise si un efect onctuos si durabil. Textura sa speciala respecta forma naturala a buzelor. 

Creion de buze Terre de Sienne


Datorita minei sale concentrate, creionul de buze Terre de Sienne de la Parisax Professional ofera rezultate precise si un efect onctuos si durabil. Textura sa speciala respecta forma naturala a buzelor. 


Profesionistii care activeaza in domeniul infrumusetarii beneficiaza de preturi speciale.

 

Catalog Parisax Professional

Newsletter

Abonati-va la Promotiile si Ofertele Speciale PARISAX Professional