Farduri de pleoape sidefate

Fardurile de ochi sidefate de la Parisax Professional sunt alegerea perfecta pentru un machiaj rafinat si de durata. Pigmentii naturali intensifica privirea, oferind machiajului sclipirea mult visata. Parisax Professional va pune la dispozitie o gama completa de 47 de tonuri, care garanteaza o aplicare usoara, un aspect excelent si scanteietor. Pentru un machiaj natural, sofisticat sau modern algeti fardurile de pleoape sidefate Parisax Professional!Selecteaza dupa:     Display #  

Results 1 - 21 of 40

Fard de Pleoape Sidefat Beige Irise


Fardurile de ochi sidefate Beige Irise de la Parisax Professional, bogate in pigmenti naturali, sunt create special pentru a va sublinia privirea si a va pune in evidenta frumusetea. 

Fard de Pleoape Sidefat Framboise


Fardurile de ochi sidefate Framboise de la Parisax Professional, bogate in pigmenti naturali, sunt create special pentru a va sublinia privirea si a va pune in evidenta frumusetea. 

Fard de Pleoape Sidefat Or Fonce


Fardurile de ochi sidefate Or Fonce de la Parisax Professional, bogate in pigmenti naturali, disponibile in diverse nuante de culori calde si reci sunt special create pentru a va sublinia privirea si a va pune in evidenta frumusetea. 

Fard de Pleoape Sidefat Or Clair


Fardurile de ochi sidefate Or Clair de la Parisax Professional, bogate in pigmenti naturali, disponibile in diverse nuante de culori calde si reci sunt special create pentru a va sublinia privirea si a va pune in evidenta frumusetea. 

Fard de Pleoape Sidefat Parme Clair


Fardurile de ochi sidefate Parme Clair de la Parisax Professional,bogate in pigmenti naturali, disponibile in diverse nuante de culori calde si reci sunt special create pentru a va sublinia privirea si a va pune in evidenta frumusetea. 

Fard de Pleoape Sidefat Rouge Brique


Fardurile de ochi sidefate Rouge Brique de la Parisax Professional,bogate in pigmenti naturali, disponibile in diverse nuante de culori calde si reci sunt special create pentru a va sublinia privirea si a va pune in evidenta frumusetea. 

Fard de Pleoape Sidefat Vert Cuivre


Fardurile de ochi sidefate Vert Cuivre de la Parisax Professional,bogate in pigmenti naturali, disponibile in diverse nuante de culori calde si reci sunt special create pentru a va sublinia privirea si a va pune in evidenta frumusetea. 

Fard de Pleoape Sidefat Vert Dore


Fardurile de ochi sidefate Vert Dore de la Parisax Professional , bogate in pigmenti naturali, disponibile in diverse nuante de culori calde si reci sunt special create pentru a va sublinia privirea si a va pune in evidenta frumusetea. 

Fard de Pleoape Sidefat Vert Feuille


Fardurile de ochi sidefate Vert Feuille de la Parisax Professional,bogate in pigmenti naturali, disponibile in diverse nuante de culori calde si reci sunt special create pentru a va sublinia privirea si a va pune in evidenta frumusetea. 

Fard de Pleoape Sidefat Vert Pale


Fardurile de ochi sidefate Vert Pale de la Parisax Professional, bogate in pigmenti naturali, disponibile in diverse nuante de culori calde si reci sunt special create pentru a va sublinia privirea si a va pune in evidenta frumusetea. 

Fard de Pleoape Sidefat Azur


Fardurile de ochi sidefate Azur de la Parisax Professional , bogate in pigmenti naturali, disponibile in diverse nuante de culori calde si reci sunt special create pentru a va sublinia privirea si a va pune in evidenta frumusetea. 

Fard de Pleoape Sidefat Blanc Argente


Fardurile de ochi sidefate Blanc Argente de la Parisax Professional, bogate in pigmenti naturali, disponibile in diverse nuante de culori calde si reci sunt special create pentru a va sublinia privirea si a va pune in evidenta frumusetea. 

Fard de Pleoape Sidefat Bleu Dur


Fardurile de ochi sidefate Bleu Dur de la Parisax Professional,bogate in pigmenti naturali, disponibile in diverse nuante de culori calde si reci sunt special create pentru a va sublinia privirea si a va pune in evidenta frumusetea. 

Fard de Pleoape Sidefat Blue Clair


Fardurile de ochi sidefate Blue Clair de la Parisax Professional,bogate in pigmenti naturali, disponibile in diverse nuante de culori calde si reci sunt special create pentru a va sublinia privirea si a va pune in evidenta frumusetea. 

Fard de Pleoape Sidefat Blue Gris


Fardurile de ochi sidefate Blue Gris de la Parisax Professional,bogate in pigmenti naturali, disponibile in diverse nuante de culori calde si reci sunt special create pentru a va sublinia privirea si a va pune in evidenta frumusetea. 

Fard de Pleoape Sidefat Blue Jeans


Fardurile de ochi sidefate Blue Jeans de la Parisax Professional,bogate in pigmenti naturali, disponibile in diverse nuante de culori calde si reci sunt special create pentru a va sublinia privirea si a va pune in evidenta frumusetea. 

Fard de Pleoape Sidefat Blue Vert


Fardurile de ochi sidefate Blue Vert de la Parisax Professional,bogate in pigmenti naturali, disponibile in diverse nuante de culori calde si reci sunt special create pentru a va sublinia privirea si a va pune in evidenta frumusetea. 

Fard de Pleoape Sidefat Bouton d'or


Fardurile de ochi sidefate Bouton D'Or de la Parisax Professional,bogate in pigmenti naturali, disponibile in diverse nuante de culori calde si reci sunt special create pentru a va sublinia privirea si a va pune in evidenta frumusetea. 

Fard de Pleoape Sidefat Ciel


Fardurile de ochi sidefate Ciel de la Parisax Professional , bogate in pigmenti naturali, disponibile in diverse nuante de culori calde si reci sunt special create pentru a va sublinia privirea si a va pune in evidenta frumusetea. 

Fard de Pleoape Sidefat Cuivre


Fardurile de ochi sidefate Cuivre de la Parisax Professional,bogate in pigmenti naturali, disponibile in diverse nuante de culori calde si reci sunt special create pentru a va sublinia privirea si a va pune in evidenta frumusetea. 

Fard de Pleoape Sidefat Ecru


Fardurile de ochi sidefate Ecru de la Parisax Professional,bogate in pigmenti naturali, disponibile in diverse nuante de culori calde si reci sunt special create pentru a va sublinia privirea si a va pune in evidenta frumusetea. 


Profesionistii care activeaza in domeniul infrumusetarii beneficiaza de preturi speciale.

 

Catalog Parisax Professional

Newsletter

Abonati-va la Promotiile si Ofertele Speciale PARISAX Professional