Farduri de pleoape mate

Fardurile de pleoape mate de la Parisax Professional va ofera o paleta de culori variate, puternice si naturale. Datorita texturii sale alunecoase, aceste farduri permit o aplicare usoara, o uniformizare rapida si o acoperire eficienta. Machiajul profesional al ochilor devine de invidiat odata cu aplicarea fardurilor de ochi Parisax, puternic pigmentate. Fardul se poate aplica direct pe pleoapa, sau in jurul ochilor pentru un efect de contur de ochi.Selecteaza dupa:     Display #  

Results 1 - 21 of 32

Fard de pleoape mat Beige Naturel


Fardul de ochi mat Beige Naturel de la Parisax Professional, bogat in pigmenti naturali este creat special pentru a va sublinia privirea si a va pune in evidenta frumusetea. 

Fard de pleoape mat Blanc


Fard de pleaope mat Blanc de la Parisax Professional, bogat in pigmenti naturali este creat special pentru a va sublinia privirea si a va pune in evidenta frumusetea. 

Fard de pleoape mat Blanc Nacre


Fard de pleaope mat Blanc Nacre de la Parisax Professional, bogat in pigmenti naturali este creat special pentru a va sublinia privirea si a va pune in evidenta frumusetea. 

Fard de pleoape mat Bleu Gris


Fard de pleaope mat Bleu Gris de la Parisax Professional, bogat in pigmenti naturali este creat special pentru a va sublinia privirea si a va pune in evidenta frumusetea. 

Fard de pleoape mat Bleu Nuit


Fard de pleaope mat Bleu Nuit de la Parisax Professional, bogat in pigmenti naturali, special creat pentru a va sublinia privirea si a va pune in evidenta frumusetea. 

Fard de pleoape mat Bleu Petrole


Fard de pleaope mat Bleu Petrole de la Parisax Professional, bogat in pigmenti naturali, special creat pentru a va sublinia privirea si a va pune in evidenta frumusetea. 

Fard de pleoape mat Brun Fonce


Fard de pleaope mat Brun Fonce de la Parisax Professional, bogat in pigmenti naturali, special creat pentru a va sublinia privirea si a va pune in evidenta frumusetea 

Fard de pleoape mat Chocolat


Fard de pleaope mat Chocolat de la Parisax Professional, bogat in pigmenti naturali, special creat pentru a va sublinia privirea si a va pune in evidenta frumusetea. 

Fard de pleoape mat Coquelicot


Fard de pleaope mat Coquelicot de la Parisax Professional, bogat in pigmenti naturali, special creat pentru a va sublinia privirea si a va pune in evidenta frumusetea. 

Fard de pleoape mat Coquille d'oeuf


Fard de pleaope mat Coquille d'oeuf de la Parisax Professional, bogat in pigmenti naturali, special creat pentru a va sublinia privirea si a va pune in evidenta frumusetea. 

Fard de pleoape mat Framboise


Fard de pleaope mat Framboise de la Parisax Professional, bogat in pigmenti naturali, special creat pentru a va sublinia privirea si a va pune in evidenta frumusetea. 

Fard de pleoape mat Gris Clair


Fard de pleaope mat Gris Clair de la Parisax Professional, bogat in pigmenti naturali, special creat pentru a va sublinia privirea si a va pune in evidenta frumusetea. 

Fard de pleoape mat Jaune


Fard de pleaope mat Jaune de la Parisax Professional , bogat in pigmenti naturali, special creat pentru a va sublinia privirea si a va pune in evidenta frumusetea. 

Fard de pleoape mat Kaki


Fard de pleaope mat Kaki de la Parisax Professional, bogat in pigmenti naturali, special creat pentru a va sublinia privirea si a va pune in evidenta frumusetea. 

Fard de pleoape mat Lie de Vie


Fard de pleaope mat Lie de Vie de la Parisax Professional, bogat in pigmenti naturali, special creat pentru a va sublinia privirea si a va pune in evidenta frumusetea. 

Fard de pleoape mat Mandarine


Fard de Pleaope Mat Mandarine de la Parisax Professional , bogat in pigmenti naturali, special creat pentru a va sublinia privirea si a va pune in evidenta frumusetea. 

Fard de pleoape mat Noir


Fard de Pleaope Mat Noir de la Parisax Professional , bogat in pigmenti naturali, special creat pentru a va sublinia privirea si a va pune in evidenta frumusetea 

Fard de pleoape mat Noir Paillete


Fard de Pleaope Mat Noir Paillete de la Parisax Professional , bogat in pigmenti naturali, special creat pentru a va sublinia privirea si a va pune in evidenta frumusetea. 

Fard de pleoape mat Orange


Fard de Pleaope Mat Orange de la Parisax Professional , bogat in pigmenti naturali, special creat pentru a va sublinia privirea si a va pune in evidenta frumusetea. 

Fard de pleoape mat Rose Californien


Fard de Pleaope Mat Rose Californien de la Parisax Professional , bogat in pigmenti naturali, special creat pentru a va sublinia privirea si a va pune in evidenta frumusetea. 

Fard de pleoape mat Rose Flamingo


Fard de Pleaope Mat Rose Flamingo de la Parisax Professional , bogat in pigmenti naturali, special creat pentru a va sublinia privirea si a va pune in evidenta frumusetea. 


Profesionistii care activeaza in domeniul infrumusetarii beneficiaza de preturi speciale.

 

Catalog Parisax Professional

Newsletter

Abonati-va la Promotiile si Ofertele Speciale PARISAX Professional