Fond de ten crema (camuflaj)

Alegerea fondului de ten corespunzator este esentiala pentru realizarea machiajului. Creat special pentru a acoperi imperfectiunile, cu un grad de acoperire mare, fondul de ten crema Parisax Professional lasa un ten uniform cu o textura luminoasa si cu un aspect natural. Disponibil in 10 nuante, cu textura cremoasa, fara parabeni, imbogatita cu ulei vegetal si agenti activi antirid, este conceput special pentru toate tipurile de ten. Fondurile de ten crema de la Parisax Professional au un rezultat magnific, acopera fara probleme defectele accentuate ale pielii; se obtine un ten catifelat si plin de naturalete.Selecteaza dupa:

Fond de ten crema Ambre


Fondurile de ten stick Ambre de la Parisax Professional au un rezultat magnific, acopera fara probleme defectele accentuate ale pielii; se obtine un ten catifelat si plin de naturalete. 
113.00 RON

Fond de ten crema Beige Dore


Fondurile de ten stick Beige Dore de la Parisax Professional au un rezultat magnific, acopera fara probleme defectele accentuate ale pielii; se obtine un ten catifelat si plin de naturalete. 
113.00 RON

Fond de ten crema Daim


Fondurile de ten stick Daim de la Parisax Professional au un rezultat magnific, acopera fara probleme defectele accentuate ale pielii; se obtine un ten catifelat si plin de naturalete. 
113.00 RON

Fond de ten crema Opale Rose


Fondurile de ten stick Opale Rose de la Parisax Professional au un rezultat magnific, acopera fara probleme defectele accentuate ale pielii; se obtine un ten catifelat si plin de naturalete. 
113.00 RON

Fond de ten crema Peche Tendre


Fondurile de ten stick Peche Tendre de la Parisax Professional au un rezultat magnific, acopera fara probleme defectele accentuate ale pielii; se obtine un ten catifelat si plin de naturalete. 
113.00 RON

Fond de ten crema Sable


Fondurile de ten stick Sable de la Parisax Professional au un rezultat magnific, acopera fara probleme defectele accentuate ale pielii; se obtine un ten catifelat si plin de naturalete. 
113.00 RON

Fond de ten crema Terre de Sienne


Fondurile de ten stick Terre de Sienne de la Parisax Professional au un rezultat magnific, acopera fara probleme defectele accentuate ale pielii; se obtine un ten catifelat si plin de naturalete. 
113.00 RON


Profesionistii care activeaza in domeniul infrumusetarii beneficiaza de preturi speciale.

 

Catalog Parisax Professional

Newsletter

Abonati-va la Promotiile si Ofertele Speciale PARISAX Professional